Mi adjuk a leghasznosabb
CRM tanácsokat


GINOP-1.2.1-15-2015-00459 projekt

Kedvezményezett neve: Weborange Consulting Informatikai Szolgáltató Kft.

Projekt címe: A Weborange Kft. termelési kapacitásának bővítése

A szerződött projekt összege 349 057 485 Ft

A szerződött támogatás összege 174 528 742 Ft

A támogatás mértéke (%-ban) 50,00 %

Tervezett befejezés dátuma: 2019.06.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00993

A projekt tartalmának bemutatása:

A beruházás eredményeképpen kapacitás bővítés valósul meg, mivel egy teljesen új üzem és gyártó kapacitás indul el, ahol magasabb feldolgozottságú termék áll elő, mivel egy precíziós tervezési és gyártási folyamat eredményeképpen fémalapanyagból gépipari szerszám vagy annak alkatrésze illetve megújuló energetikai beruházásokban használatos alkatrészek készülnek, amelyeket naperőművekben (itthon) és szélerőművekben (külföldön) hasznosítanak.

Fémforgácsoló kapacitás bővítéséhez beszerzendő eszközök: 1 db OPTIMUM Síkköszörű gép 1200x3000mm AD5 vezérléssel. Ezen gépnek a pontossága ezredmil-liméteres nagyságrendű, ami kifejezetten fontos szerszámkészítés esetén, jelen eszköz 0,002 mm pontossággal dolgozik. További számunkra fontos felhasználási terület a kemény anyagok megmun-kálása, mivel az alkatrészek gyakran kemény speciális fémötvözetek, amelyek megmunkálást el kell végezni, hogy a szerszám tökéletesen illeszkedjen.

1 db Mikron VCE 1200 pro Megmunkáló központ – függőleges X, Y görgő, és Z-tengellyel, amivel széles megmunkálási lehetőségeket biztosít. Kiterjedt alapfelszereltséggel rendelkezik, sokféle tech-nológiai műveletet lehet végrehajtani, kiváló megmunkálási lehetőségeket biztosít kivételes precizitás-sal. Az alapgép mellett más sorozatban található maró központokat össze lehet illeszteni egy gyártó sorrá.

A Creo CAD/CAM szoftver beszerzésének a célja hogy a szerszám tervezői feladatokat ne kelljen al-vállalkozásba adni, megfelelő tervező szoftver híján, így legális szoftverünk lesz szinte az összes ter-vezői feladatra. A Creo egy modern prémium kategóriás szoftver, így a jövőbeni fejlesztéseinket is kiszolgálja, különösképpen a magas fokú szerszámtervezői feladatokat.

A HTS mobile 200 lézeres hegesztő elsősorban olyan feladatokra kívánjuk használni ahol nem anyag leválasztás szükséges, hanem anyag hozzáadása. Tekintettel az eszköz mobilitására igen rugalmas felhasználást engedélyez hasonlóan a lézerszkennerhez, nem szükséges a munkadarabot a megmun-kálóból eltávolítani, az ott javítható.

Az 1db Agie Charmilles Cut 300-as huzalszikra forgácsoló gép az egyik legjobb minőségű huzalos gép a piacon, amivel rendkívüli felületi érdesség érhető el, amire a jelenlegi megrendeléseink miatt szükség van, továbbá jelentős megrendelésünk van prés szerszámok és élhajlító szerszámok készíté-sére, melyet jelenleg nem, vagy csak esetlegesen tudunk kiszolgálni, így szükséges a bővítés.

2 db PGU 9500 E 230V hidegzsugorkötő gép, amely rendszer lehetővé teszi a gyorsacél, vagy ke-ményfém szerszámszárak befogását 0,2 mm átmérőtől, minden típusú maró és fúró szerszámgép esetében univerzális módon.